Faciliteter

Næstvedparken har et væld af faciliteter tilknyttet.

Fælleslokale

Næstvedparken har et fælleslokale med plads til 50 personer. Dette er muligt at leje for beboerne. Udlejning heraf sker via hjemmesiden og udgiften trækkes sammen med fællesudgifterne.

Udendørs anlæg

Vi har store grønne arealer til fri afbenyttelse og leg. Her kan I afholde picnic, spille bold, gå en tur eller blot slappe af og nyde naturen.

Der er opstillet bordebænkesæt og grille til brug for alle beboere.

Legeplads

Der er en legeplads med sandkasse, gyngestativ og tårn til de små og mellemstore børn. På den store græsplæne er der opstillet fodboldmål og ved siden af legepladsen er der 2 mindre mål til f.eks. hockey eller streetfodbold.

I den nærmeste fremtid vil der komme en basketkurv på over ved legepladsen og der vil blive bygget en tarzanbane + en svævebane ved fodboldbanen. Dette forventes foråret 2021.

Cykelrum

Der er aflåste cykelrum. Hvor der kan placeres cykler, scootere, knallerter, barnevogne og lign. Nøgle hertil udleveres af vicevært.

Hundegård

I 2020 fik vi bygget en hundegård, så hundeejerne har mulighed for at lufte hunde uden snor. Her kan hundene boltre sig på de mange kvadratmetre, men ejerne kan sidde under halvtag.

Containerplads

Vi har lokal containerplads for dem som ikke har mulighed for at benytte genbrugspladsen på Ydernæs. Ved større projekter og gennemgribende renoveringer henvises der stadig til Ydernæs jf affaldsrelementet.

Vaskeri

Der er mulighed for udlevering af vaskebrik til fællesvaskeriet, hvor der både er mulighed for at vaske, tørre og tromle. Vaskebrik oprettes og udleveres af vicevært.